Podaj e-mail i kliknij zapisz się:
Rabat z Facebookiem

 

Opinie...

"Szanowna Pani Aniu,
mój uparty jak osiołek narzeczony na pomysł zamówienia na wesele Waszego Drink Baru mówił, że chyba trochę wymyślam.Jego przewodni argument: "Ludzie na weselach piją czystą wódkę a nie kolorowe drinki." Mimo wszystko uparcie postawiłam na swoim i zwróciłam się do Was stawiając Kubę pod ścianą i mówiąc: "Ja za to płacę i najwyżej to moje pieniądze pójdą w błoto!" Kupiliśmy 5 kartonów czystej wódki (kazali nam liczyć po 0,5 na osobę dorosłą, a policzyliśmy 0,7 na trzy osoby) i przed samym weselem zaczęłam się zastanawiać czy to aby nie za mało... Tymczasem... Na weselu wódka w stołach stała i się grzała, a bar był tak oblegany, że Marcin miał mnóstwo pracy do samego końca wesela.
Różnorodne smaki, kolorowe drinki, piękne dekoracje i "wazony" na alkoholowe pyszności wzbudziły zachwyt zarówno wśród ciotek i wujków jak i Gości 35-! ;) Co najważniejsze! Bar był także świetnym rozwiązaniem dla obecnych na weselu dzieciaków, które również mogły skorzystać z bezalkoholowej, równie barwnej oferty smakowej i choć przez moment poczuć się troszkę bardziej dorośle! :) Ponieważ jesteśmy 100% Poznańskimi Pyrami (czyt. Dusigroszami) ;) to wręcz w naszym obowiązku zostaje poinformować innych, że zaproszenie Weselnego Drink Baru na swoje wesele jest doskonałym rozwiązaniem na zaoszczędzenie pieniędzy i uniknięcie "zalanych w trupa" gości, którzy przez całą imprezę mają dozowane odpowiednie dawki alkoholu pozostając wciąż pod odpowiednim wpływem "alko-rozweselaczy". :)
A wódka... Przywieźliśmy do domu trzy kartony, które na następny dzień trafiły do rąk tych, którzy mieli je "opędzlować" na weselu. :) A narzeczony... Już na weselu powiedział: "Miałaś genialny pomysł z tymi drinkami!" (niesamowita satysfakcja usłyszeć po raz pierwszy po ślubie "żono, miałaś rację!" :))
Z czystym sumieniem możemy polecić Wasze usługi przyszłym Parom Młodym! Dziękujemy za współpracę!!!

Bardzo zadowoleni Państwo Młodzi
Marta i Jakub


"Witam Bardzo serdecznie chcieliśmy podziękować za ogromny profesjonalizm i pozytywną energię którą Kamil wprost zarażał. Drinki były świetne i super profesjonalnie wykonane. Tak naprawdę to brak mi słów- przerosło to moje najśmielsze oczekiwania i bardzo się cieszę, że trafiłam akurat na Waszą firmę. Najbardziej mnie zaskoczyło to że drinki cieszyły się takim samym powodzeniem u kobiet jak u mężczyzn :) Mam ogromną nadzieję, że będzie jeszcze okazja do współpracy.
Pozdrawiam Serdecznie

29.09.2012 - 4.08.2012 - Kasia Witkowska


"Witam, chcielibyśmy bardzo podziękować za uświetnienie naszego wesela swoją obecnością, Panowie którzy u nas byli wykazali się profesjonalizmem i uprzejmością, co urzekło naszych gości. Serdecznie polecam wszystkim nie tylko na przyjęcia weselne ale również inne imprezy tego typu rozwiązanie. 'Weselny Drink Bar' spisał się na "szóstkę"."

4.08.2012- Kasia i Michał


"Radek, to naprawdę super gość! Proszę Mu przekazać, że jestem bardzo zadowolony! Nie dość, że jest profesjonalny, niesamowicie dobry w tym co robi, to bardzo skromny i umie znaleźć swoje miejsce podczas całości imprezy."

Marek Sowa


"Dziękujemy za wspaniałą obsługę na naszym weselu. Drinki były pyszne i bardzo kolorowe. Barmani to fajne chłopaki potrafili nie tylko zrobić profesjonalne drinki, ale również zabawić gości rozmową. Drinki cieszyły się wielkim zainteresowaniem, barmani przez całe wesele mieli pełne ręce roboty. Jeśli chcecie zaskoczyć wszystkich czymś nowym na waszych imprezach to jest właśnie strzał w 10! Prawdopodobnie zaprosimy Drink Bar powtórnie na inną imprezę. Pozdrawiamy i gorąco polecamy!

Training & Solutions
Maciek Szlaszyński


"Fajny pokaz (mieliśmy pana Radka na swoim weselu dniu 15.09.2012) i przepyszne drinki!!! Goście byli zachwyceni ( w szczególności Panie;)). Polecamy jako ciekawą atrakcję nie tylko weselną!

Magda i Tomek


"Witam, wraz z mężem chcielibyśmy serdecznie podziękować za usługę barmanów z Drink Baru, pełen profesjonalizm, miła obsługa a co najważniejsze goście zachwyceni i wniebowzięci. Drinki na weselu okazały sie przysłowiowym strzałem w 10 zwłaszcza,że nasz dzień był strasznie upalnym dniem, i nic tak nie koiło sprognionych gardeł gości jak chłodny drink. Naprawdę serdecznie dziękujemy i polecamy wszystkiminnym parom i nie tylko :P"

Agnieszka i Łukasz 30.06.2012


"Witamy:) Chcielibysmy podziękować Kamilowi który był u Nas na weselu. Zaskoczył Nas wspaniałymi koktajlami i drinkami, które pięknie wyglądały a jeszcze lepiej smakowały. Barman był usmięchnięty widać że jest to jego pasja. Za każdym razem starał się zrobić cos innego co zaskoczy gosci, cieszył się wielkim powodzeniem szczególnie wsród kobiet;)


"Dziękujemy za obsługę na weselu był to strzał w dziesiątkę:)

Marzena Przemek 23,06,2012 zajazd OAZA Całownia
Jeszcze raz proszę podziękować w Naszym imieniu Kamilowi, jestesmy zachwyceni z Jego usługi zachował się bardzo w porządku w stosunku do Nas, bardzo rzadko to się zdarza wielki szacunek. Pozdrawiamy"

Marzena Musielak


"23 czerwca 2012 r miałam wraz z swoim mężem przyjemność gościć Weselny Drink Bar na naszym przyjęciu weselnym. Panowie sprawdzili się w 100% --> była to wspaniała atrakcja dla gości, zabawiając ich wyśmienitymi i kolorowymi drinkami. Mam nadzieję, że będziemy mieli Was okazję spotkać na innym weselu aby w pełni skosztować nieziemskiego menu. WESELNY DRINK BAR polecamy wszystkim przyszłym nowożeńcom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z pewnością są to dobrze zainwestowane pieniądze połączone z dodatkową niespodzianką i atrakcją dla gości."

Joanna Jałowiecka


"Drink Bar na naszym weselu był prawdziwą atrakcją:) goście byli zachwyceni, orzeźwieni i napojeni ;P Dziękujemy barmanom za milą obsługę i pozdrawiamy serdecznie. "

Ania i Rafał 16.06.2012


"Na początku czerwca odbyło się nasze wesele zdecydowaliśmy się na usługi barmańskie Drink Baru jedno słowo mówi samo za siebie: PEŁEN PROFESJONALIZM. Impreza udała się wszyscy byli zadowoleni z obsługi Drink Baru, miła sympatyczna profesjonalna obsługa Barmana, duży wybór drinków bardzo smacznych oczywiście widać było że Barman wkładał w swoją pracę dużo serca. Drinki cieszyły się takim zainteresowaniem iż miał dużo pracy przez całe wesele. Cena okazała się również bardzo atrakcyjna. Gorąco polecam wszystkim Drink Bar jest to gwarancja udanego wesela"

Anna Narożna, Mińsk Mazowiecki


"Przede wszystkim obsługa barmańska miała być jedną z atrakcji naszego wesela, swego rodzaju miłą alternatywą dla wszystkich gości od najmłodszych po seniorów. I faktycznie była :). Barmani w naszym odczuciu spełnili swoje zadanie w 100 %. Chłopaków wyróżniał profesjonalizm, wysoka kultura osobista i dbałość o wszystkich gości. Nie zapominali również o Parze Młodej :). Cieszymy się, że podjęliśmy taki krok ponieważ goście dzielili się z nami słowami uznania dla Drink Baru. Pozdrawiam"

Andrzej Jarmowicz


"Dziękuję bardzo za świetne drinki na naszym weselu 2 czerwca:) Ogromne Mojito na powitanie było rewelacyjne a goście byli zachwyceni - szczególnie żeńska część gości:) Państwa Drinkbar wyróżnia się nie tylko pysznymi drinkami ale również przemiłą obsługą. Jednym z najlepszych momentów na weselu był pokaz barmański, który przyciągnął wszystkich gości. Jestem wdzięczna za to, że wasz udział na naszym weselu, spowodował, iż było ono wyjątkowe:) pozdrawiamy Ania i Marek"

Anna Staniak-ŁętowskaWeselny Drink Bar Sobota, 15:10


"Witam! Chcemy Wam serdecznie podziękować za obecność na naszym weselu. Kolorowe drinki w 100% sprostały oczekiwaniom naszych gości. Barman Krzysiu swoim uśmiechem i umiejętnościami barmańskimi zachwycił wszystkie kobiety! Dzięki wam nasze wesele było niezapomniane, a goście zachwyceni. Z pewnością będziemy was polecać wszystkim znajomym. jesteście super!!!"

Ania i Jacek (02.06.2012)


"Bardzo serdecznie dziękujemy całej ekipie Weselnego DrinkBaru. Dzięki Wam nasze wesele było jedyne w swoim rodzaju i na długo zostanie w naszej pamięci. Szczerze mówiąc zamawiając barmana na wesele mieliśmy pewne obawy czy spodoba się to naszym gościom, bo jeszcze nigdy nie było takich atrakcji na weselu. Na szczęście nasze obawy były zupełnie bezpodstawne, wszyscy goście byli ZACHWYCENI. Nie jesteśmy nawet w stanie powtórzyć wszystkich pozytywnych opinii które usłyszeliśmy. Szczególne podziękowania należą się barmanaowi Krzysiowi, który przez całą noc z uśmiechem na twarzy dwoił się i troił aby sprostać gustom wszystkich gości. Kolorowe drinki cieszyły sie ogromnym powodzeniem zarówno wśród panów jak i pań, czego dowodem były długie kolejki czekających do drinkbaru. Jeszcze raz dziękujemy za super wesele!!! JESTEŚCIE NAJLEPSI!"

Ania i Jacek 2 czerwca 2012 Niesięcin / Konstantynów Łódzki


"Weselny Drink Bar- super sprawa! My imprezowaliśmy razem 26 maja 2012 - było na prawdę smerfastycznie :) Barman miły, zabawny i przede wszystkim świetny w robieniu drinków zarówno z % jak i dla dzieci :) POLECAM - naprawdę warto !!!"

Ewa Chodyna 31 maja o 20:24


"“Moje oczekiwania były spore poniewaz sama byłam barmanką, zostały one w pełni zaspokojone najwazniejsze ze goście byli bardzo zadowoleni, nigdy nie byli na weselu z takimi atrakcjami to bylo dla nich cos nowego, innego i smacznego. Drinki smakowały goście najbardziej sie zachwycali tymi orzezwiajacymi ktore nie przytłaczały iloscia alkoholu, rowniez drinki bezalkoholu były świetne (moja osobista ocena). Jeszcze raz bardzo dziekuje ze wspaniała zabawe i pokaz.”"

Magda i Damian, 14 stycznia


"W imieniu Samorządu Studentów Politechniki Warszawskiej, organizatorów oraz uczestników Balu Połowinkowego PW 2012 stwierdzam, że usługi barmańskie jakie zaprezentowali Państwo na pokazie były zapierające dech w piersi. Jeszcze czegoś tak bardzo fajnego nie było u nas! Dał on duży plus do całkowitej oceny naszego projektu. Ze swojej strony i wielu osób od których słyszałam opinie mogę stwierdzić, że pokaz był na bardzo wysokim poziomie oraz był szczególnie interesujący. Co można było zaobserwować już po tym jak nasi studenci chętnie oglądali go, a następnie brali udział w animacjach. Bardzo dziękuję za zaangażowanie i urozmaicenie naszego projektu. To było coś wielkiego i z przyjemnością będę Państwa polecać na inne nasze studenckie imprezy. Oraz mam nadzieję, że za rok spotkamy się znowu na Balu Połowinkowym Politechniki Warszawskiej."

Patrycja Rybak Koordynator Balu Połowinkowego PW 2012


"Pomysłów na zaskoczenie gości weselnych jest tak dużo, jak dużo jest młodych par. Jednym z ciekawszych i praktyczniejszych będzie zatrudnienie profesjonalnego barmana na swoje wesele. Pod warunkiem, że będzie elegancki, sympatyczny i znający się na rzeczy. Panowie z Weselnego Drink Baru w stu procentach spełniają te kryteria.

Aby goście wyszli z wesela oczarowani serwowanymi alkoholami powinny one nie tylko pobudzać kubki smakowe, ale także oddziaływać na zmysł wzroku. Kolorowe drinki serwowane w fascynujący sposób przywodzący na myśl cyrkową żonglerkę to właśnie domena Weselnego Drink Baru. Aż ciężko od nich (drinków, rzecz jasna) oderwać wzrok. I usta. Polecam."

Paulina Sygnatowicz, Redaktor Naczelna Ślubclick.com [19 grudnia 12:33]

" Nie musiałam się długo zastanawiać żeby wydać opinie na temat obsługi wesele w zakresie drink baru wykonanego przez Pana Radosława Podlaskiego. Pełen profesjonalizm. Wszyscy goście weselni byli pod dużym wrażenie. Drinki podawane były w dużych barmańskich szklankach ze świeżych owoców, ładnie udekorowane. Ponadto Pan Radek zaprezentował krótki pokaz żonglerki butelkami z alkoholem. Naprawdę warto było zaprosić jego na wesele. Na pewno gdybym kolejny raz brała ślub na pewno skorzystałabym ponownie z jego usługi. PS. Jeśli ktoś planuje wesele gorąco polecam. Naprawdę warto. Wszyscy będą zadowoleni!!! "

Kasia /Bielsk Podlaski [19 październik o 22:23]


"Po raz drugi dziękujemy za przepyszne drinki tym razem na weselu :) weselny drink bar cieszył się oczywiście OGROMNYM powodzeniem :) Serdecznie polecam :) ja skorzystałam z usług juz drugi (i na pewno nie ostatni!!!) raz :)))"

Izabela Tomaszewska [17 październik o 05:59]


"Chciałbym wszystkim serdecznie polecić Weselny Drink Bar. Na nie jednym weselu widziałem pracę barmańską ale takiego profesjonalizmu połączonego z niesamowitą fantazją jeszcze nie widziałem. Goście z wesela byli bardzo zadowoleni a wśród nich też były barmani i barmanki:):). A pochwał było bardzo dużo. Naprawdę polecam i dziękuję za wspaniałą pracę na naszym Weselu."

Michał Krawczyk [17 październik o 00:47]


"Wiem o Pana usługach z internetu, ale po występie we Włoszczowie i Pana wystąpieniu na Kongresie z pewnością będzie Pan pierwszy na liście moich partnerów."

Agata Mijas /Konsultantka Ślubna [16 październik o 18:17]


"Dziękuję za super wesele :))) Panie Radku, rozkochał Pan w sobie wszystkie kobiety... ;))"

Anna Stramska [12 październik o 12:56]


"Już tęsknię za tymi drinkami :P to był tylko jeden z wielu a wszystkie były przepyszne ;D"

Ewelina Grzelak [12 październik o 12:51]


" Witaj, impreza udana, wszystkim się podobało, obsługa była profesjonalna, a drinki wyśmienite. Pokaz barmański wystrzałowy. Napewno następnym razem skorzystamy z Twoich usług. pozdrawiam Dorota Dąbała "

Dorota Dąbała [28 wrzesień o 21:13]


" Witam Łukasz i Bartek daliście rade. Wszyscy byli zachwyceni z waszych drinków, kolejka która tworzyła się przy Waszym barze mówiła sama za siebie. Sprawiliście, że nasze wesele było inne niż wszystkie. Wielkie dzięki i do zobaczenia mam nadzieje :) Pozdrawiamy Asia i Tomek Bączyk "

Tomasz Bączyk [28 wrzesień o 20:02]


" Dziękujemy bardzo za miłą obsługę i super drinki na naszym weselu. Gorąco polecamy usługi Weselnego Drink Baru. Mamy nadzieję iż jeszcze się spotkamy. Pozdrawiamy. "

Justyna Szczypińska-Piotrowska [29 wrzesień o 11:05]


" Bardzo dziękujemy za rewelacyjne drinki robione przez Bartka na moim wieczorze panieńskim!!! były przepyszne!!! Byłyśmy zachwycone!!! Jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!! "

Izabela Tomaszewska [27 wrzesień o 1:55]


" Bardzo dziękujemy za rewelacyjne drinki robione przez Bartka na moim wieczorze panieńskim!!! były przepyszne!!! Byłyśmy zachwycone!!! Jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!! "

Izabela Rogalska [27 wrzesień o 1:55]


 

" Witam; Impreza była bardzo udana, Krzysiek spisał się na medal, drinki były bardzo smaczne i pięknie przyozdobione i kolorowe, a msmaki dobrane wg życzeń, no i oczywiście przygotowane w bardzo szybkim tempie.Zabawiał nas ciekawymi opowieściami i był cały czas uśmiechnięty. Miła atmosfera udzieliła się także dziewczynom i dobrze się bawiłyśmy. Uważam, że pomysł z Waszą usługą był bardzo trafiony. Uważam ze usługa była na najwyższym poziomie i chętnie polecę Was na różne imprezy. Pozdrawiam Justyna Zdrzalik "

Justyna Zdrzalik [22 wrzesień o 00:24]


 

" Dziękujemy za hektolitry mojito i inne pyszne drinki. Teraz już ciężko będzie sobie wyobrazić imprezę bez prawdziwego barmana. Jeszcze raz wielkie dzięki :) "

Olga Odziemczyk [21 wrzesień o 11:27]


 

" witam! barman, ktorego mielismy na naszym weselu spelnil nie tylko nasze wymagania ale rowniez naszych gosci, zarowno doroslych jak i tych najmlodszych. dzieci byly zadowolone majac w dloniach wlasnego drinka- oczywiscie bezalkoholowego. niekonczaca sie kolejka do baru swiadczyla rowniez o "wzieciu" jakie mialy drinki,... a na twarzy barmana zawsze goscil usmiech, wielki plus dla niego. po imprezie wyniknal maly problem, ale po wyjasnieniu wszystkiego, szybko doszlismy do rozwiazania problemu, wiec z czystym sumieniem moge polecic uslugi "weselnego drink baru", gdyz sa to ludzie slowni i dbajacy o swoich klientow. pozdrawiamy serdecznie. Agnieszka i Gerardo "

Agnieszka Laszkiewicz [20 wrzesień o 8:05]


 

"Witaj Radku!! Wszyscy byli zadowoleni. Zrobiłeś na wszystkich bardzo pozytywne wrażenie, wszyscy byli bardzo pozytywnie zaskoczeni. Nawet już orkiestra pisała do nas, że byli pod wszelkim wrażeniem pokazu Radka Barmana. Szczerze powiem, że nie usłyszeliśmy żadnej negatywnej opinii wszyscy byli zachwyceni pomysłem. Będziemy polecać. Pozdrawiamy serdecznie. "

Ewa i Robert [15 wrzesień o 11:19]


 

"Szczerze polecamy uslugi barmanskie Radka na wesela. Wszyscy nasi goscie byli pod wrazeniem pokazu i smacznych drinków, a my jeszcze bardziej. Jeszcze raz goraco polecamy!!! Pozdrawiamy Magda i Marcin "

Magdalena Jarząb [12 wrzesień o 11:37]


 

"Witam, polecam wszystkim Weselny Drink Bar na wesele goście zachwyceni kolorowymi drinkami!"

Katarzyna Kożuchowska [8 wrzesień o 9:16]


 

"Panowie, Chcielibyśmy podziękować Wam za prowadzenie drink baru w czasie naszego przyjęcia weselnego 4 września 2010 w Krasnymstawie. Naprawdę dobra robota! Do baru ustawiały się kilometrowe kolejki a goście (zwłaszcza żeńska ich część) byli zachwyceni zarówno drinkami jak i przeuroczym barmanem :) Jeszcze raz dziękujemy za urozmaicenie tego bardzo ważnego dla nas Dnia. Pozdrawiamy serdecznie, Marta i Igor Jabłońscy :) "

Marta Szypula [8 wrzesień o 14:43]


 

"Panieński z Radkiem –polecam ;) Było nas 10 babek wszystkie zachwycone serwowanymi drinkami , pokazem flair i urokiem osobistym barmana! ... Liczymy na to, że uda się to kiedyś powtórzyć!!! Weselny Drink Bar przełamuje stereotyp, że dobrego drinka można się napić tylko w super cocktail barze."

Agnieszka Łyczak [27 sierpień o 13:07]


 

"Dziękujemy za wspaniałą obsługę Barmana, który do nas przybył (Bartek). Impreza weselna z drinami na prawdę była cudowna! Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszych usług:) Pozdrawiamy."

Martyna Owczarczyk [23 sierpień o 10:29]


 

"Witam, Czarek spełnił nasze oczekiwania. Przygotował wiele pysznych drinków. Miłą niespodzianką była różnorodność, w zasadzie przez cały wieczór nie było dwóch takich samych drinków. Przyszła Panna Młoda miała dodatkowo specjalnie przystrojone szklanki, co dało nam dużo frajdy. Jeżeli nadarzy się kolejna okazja, na pewno chętnie skorzystamy z usług Czarka. "

Łukasz Mey [23 sierpień o 16:53]


 

"Pracuję w branży weselnej, piłam alkohole z niejednego drink baru jednak Radka stawiam na 1 miejscu. Drinki są pyszne i wyglądają ciekawie do tego sam Radosław jest przemiłym facetem. Pokaz barmański, który zaprezentował zachwycił wszystkich. Jeśli szukacie ciekawego urozmaicenia swojego wesela serdecznie polecam!"

Angelika Tymińska [22 sierpień o 7:35]


 

"Radku, właśnie moi rodzice podpowiadają mi co napisać, cytuję: super, wielka atrakcja wesela a przy okazji ozdoba z najwyższej półki :) koleżanki zachwycone różnorodnością smakow i kolorów, a także przesympatycznym barmanem :) w stu procentach trafiony wybór i doskonała decyzja! jesli chodzi o mnie - ja niestey niebardzo pobawiałam sie i napiłam na swoim weselu (ale podobno Młodzi mają tak zawsze), jednakże bardzo miło było widziec kolejki do Drink Baru i gosci z kolorowymi , fantazyjnymi ozdobami ;) Bardzo dziękujemy!"

Agnieszka Gregorczyk [18 sierpień o 18:53]


 

"hej!, 14.08 organizowalysmy wieczor panienski, na ktorym najwieksza niespodzianka byl Czarek i jego nieziemskie drinki!!! Panna Mloda byly mega pozytywnie zaskoczona i uwaga....................domaga sie powtorki!!!!!!! :) P.S. zero kaca z rana?? to jakas magia;) GORĄCO WSZYSTKIM POLECAMY WIECZORY Z WESELNYM DRINK BAREM! ... Jeszcze raz wielkie dzieki! Wasze zdrowie;)"

Gosia Podbielska Siemieniuk [17 sierpień o 13:44]


 

"Witam wszystkich!!!! jakiś miesiąc temu organizowałam wieczór panieński dla mojej przyjaciółki. Zrezygnowałyśmy z wulgarnych striptizów, natomiast skorzystałyśmy z Weselsnego Drink Baru. Pan Barman - Marcin (z tego co pamiętam :P ) był naprawdę świetny!!! Nie dość, że robił wyborne drinki to jeszcze zrobił nam show na mi...arę Pascala :P Wieczór udał się pod każdym względem, a co więcej Panna Młoda była cała uradowana! Teraz jest szczęśliwą mężatką!!! :))) Gorąco wszystkim polecam WDB!!!! Naprawdę warto, a co więcej nie jest bardzo drogo!!!! :)))) Również młoda mężatka :p"

Elżbieta Godlewska [6 sierpień o 10:07]


 

"Radku, wieczor panienski byl swietny. Przepyszne drinki i tak samo jak czytalam to tu juz w jakiejs innej wypowiedzi – ZERO KACA :O No i wspanialy pokaz flair! Dzieki tez za to, ze pomogles nam zaskoczyc panne mloda na poczatku wieczoru. Tym, które szukaja pomyslu na wieczor panienski – goraco polecam!"

Agata Siedlecka [29 czerwiec o 05:15]


 

"No dobra chłopaki, lepiej późno niż wcale;-) z tej strony Panna Młoda z wesela na którym ostatnio ochoczo podrzucaliście flaszeczkami:-) Nam - Mi i mojemu małżonkowi - bardzo podobał się wasz występ aczkolwiek mam parę uwag: 1. Mieliście stanowczo za mało wizytówek, ponieważ do dziś muszę ludziom rozsyłać na was namiary.... 2. Musicie następnym razem zorganizować sobie jakąś scenkę bo goście weselni z tego podziwu zaczęli na krzesła włazić żeby zobaczyć chociaż rąbek latającej flaszeczki. 3. Powinniście na wstępie uprzedzać żeby goście zachowali trochę ciszy bo od tego pisku dziewczyn na wasz widok do dziś mnie bolą uszy, no i nie wiedziałam że mężatki też tak potrafią dawać czadu;-) Tak właściwie to wszystko jest udokumentowane przez kamerę i blask fleszy:-) więc jak będę je miała to napewno się podzielę. Jeszcze raz dzięki za wspaniałą imprezę i polecam wszystkim:-) "

Anna Seremak Tomaszek [15 czerwiec o 13:51]


 

"Czarek, wielkie dzieki. Pelen profesjonalizm. Mistrzostwo swiata !"

Aleksandra Stanczak [1 czerwiec o 02:44]


 

"Czarek! Dziękujemy za niezapomniane przeżycia!!!! Najlepszy wieczór Panieński! Drinki najpyszniejsze na świecie i zero kaca! Mistrzostwo świata!:)"

Karolina Głuchowska [1 czerwiec o 00:32]


 

 

Google+
tlo strony