Na przyjęciu stół ugina się od różnorodnych potraw. Serwowane gościom dania podawane są w fantazyjny i nowatorski sposób. Do tego zimne przekąski, przystawki, słodkości i często spotykane na weselach fontanny z czekoladą. Pięknie i bogato zastawione stoły kuszą swoim wyglądem i zapachem – zaś kwestia podania alkoholu zostaje często pominięta.
W artykule zdradzimy Wam dlaczego właśnie obsługa barmańska na weselu i za co Wasi goście ją pokochają.
1. Barmani na weselu niwelują straty niewypitego alkoholu do zera. Dzięki specjalnym recepturom nasze koktajle są pyszne i indywidualnie dostosowane do gustu zamawiających. Przed przygotowaniem drinka barman pyta gościa o preferencje i ulubione smaki, tak powstały napój w pełni zadowala i jest zrobiony z myślą o konkretnej osobie.
Obsługa Barmańska wesel – warto pamiętać, że to nie ogromne koszty a satysfakcja gwarantowana.
Podczas wesela, pod czujnym okiem barmana można do woli mieszkać różne alkohole. Bez Kaca. Dlaczego? Ponieważ barman – specjalista, przygotowuje koktajle, które mają orzeźwić i dodać energii do dalszej zabawy. Mistrz w swoim fachu wie co z czym będzie się dobrze komponowało i przede wszystkim przyjemnie wchłaniało.
3. Przyjęcie gdzie jest obsługa barmańska to atrakcja rodem z Hollywood. Ślicznie wyglądające koktajle, setki ciekawych i pięknych zdjęć, przebojowi barmani, którzy stworzą na przyjęciu klimat do idealnej zabawy.
4. W modzie jest oryginalność i wyznaczanie nowych trendów. Barmani na weselu, wyróżnią przyjęcie i sprawią, że długo po jego zakończeniu goście będą pozytywnie wspominać to co się na nim działo.
5. Obsługa barmańska to rozwiązanie odwiecznego problemu pijanych osób na weselu. Często Para Młoda obawia się takiego obrotu akcji. Barmani otoczą opieką popijających alkohol. Gość, który zmierza do baru niepewnym krokiem zamiast mocnego kielicha dostanie dawkę energii, która postawi go na nogi.
Warto również pamiętać, że obsługa barmańska daje znacznie większy wybór gościom co do formy picia alkoholu. Na pewno nikt z nas nie spotkał się na przyjęciu z surowym kurczakiem czy też zimną pieczenią. Dlaczego więc serwujemy „surową”, tzn. czystą wódkę? Oczywiście, są osoby które chętnie ją popijają, ale czy zawsze jest dobrze zmrożona i gotowa do konsumpcji? A co z lodem jeżeli po tańcach goście będą chcieli szybko się ochłodzić napojem bez procentów? Barmani ze swoimi „zabawkami” dopilnują aby było perfekcyjnie. To gwarantowane.